Support · WebHotel

Indhold

Hvor hurtigt kan jeg få oprettet et webhotel?

Det tager nogle få timer. Det er den tid det normalt tager at få registreret et domæne hos DK Hostmaster A/S.
Hvis domænet allerede er registreret, skal det først redelegeres (flyttes), hvilket tager ca. 1-3 dage hverdage.
Regningen på webhotellet får du først senere – når det hele kører tilfredsstillende.

Kan min hjemmeside stadig ses mens domænenavnet flyttes til Sleiborg WebHotel?

Når domænenavnet flyttes kan der gå op til et døgn hvor nogle af dine besøgende ser dit website hos det tidligere webhotel, og nogle af dine besøgende ser dit website hos Sleiborg WebHotel.

Hvad skal startsiden på min hjemmeside hedde?

Din startside skal hedde index.html – eller index.php – hvis du anvender PHP. Altså index.html og hverken INDEX.HTML eller InDeX.hTmL – brug små bogstaver.

Hvordan flytter jeg min hjemmeside til webhotellet?

Det gør du med: FTP.

Virker min hjemmeside med både www.domæne.dk og domæne.dk?

Ja – det er standard uanset hvilket webhotel du vælger.

Hvorfor virker webhotellets IP adresse ikke i browseren?

Da webhotellet anvender multihosting er der flere webhoteller på samme ip-adresse. Man kan altid finde IP-adressen til et domæne ved at skrive ping domæne.dk i en dos-promt, men ip-adressen kan ikke bruges til at finde din hjemmeside. Hvis man vil se hjemmesiden skal man bruge domænenavnet.

Har jeg brug for en internetopkobling når jeg har et webhotel?

Når du køber plads hos Sleiborg WebHotel, sørger webserveren for, at din hjemmeside tilgængelig døgnet rundt. Derudover modtager postserveren din post døgnet rundt og lægger den klar til afhentning. Når du så er på Internet, kan du hente posten – så hvis du gerne vil hente/sende e-mail og surfe rundt på Internet, har du brug for en internetopkobling.