Webdesign

En god hjemmeside giver en positiv oplevelse og får brugeren til at stoppe op. En dårlig hjemmeside kan gøre mere skade end gavn.

En god hjemmeside er synlig. Den skal nemt kunne findes på Internet, og optages på den rigtige måde på de rigtige søgesteder.

En god hjemmeside skal trimmes, klappes og kæles for. Jeg skal, som WebDesigner, være tilfreds med mit arbejde. Brugerne skal have en god oplevelse. Du skal have en fornemmelse af, at pengene er givet godt ud.

 

Erfaring

Sleiborg WebDesign strækker sig tilbage til 1995.

Kast et blik på referencerne – hvis du er tilfreds med det du ser, er der måske grund til at tro jeg også kan levere en løsning, der tilfredsstiller dine behov.

Du vil forhåbentlig finde priserne rimelige. Da jeg ikke har store udgifter til driften af Sleiborg WebDesign, strækker min betaling sig ikke langt ud over timelønnen.

Du er velkommen til at kontakte mig for en snak og et uforpligtende tilbud.

 

Joomla · et Content Management System

Sleiborg WebDesign har gode erfaringer med udvikling af hjemmesider i Content Management Systemet Joomla. Joomla gør det nemt for almindelige brugere at vedligeholde en hjemmeside, helt uden brug af særlige programmer.

Opsætning af en hjemmeside i Joomla behøver ikke være særligt tidskrævende, og når først hjemmesiden er sat op, kan brugeren nemt selv vedligeholde og udbygge og redigere den med ny tekst og fotografier.